Evenimentul a avut loc in perioada 12-13 martie 2009, la sediul CENTRAS din Bl. Maresal Averescu, nr 17, Pavilion F, etaj 3, Sector 1, Bucuresti. Printre invitati s-au numarat Ambasadorul Marii Britanii in Romania Robert Barnett si Mihaela Rutjens– Director, Directia Asistenta pentru Dezvoltare, Ministerul Afacerilor Externe. La aceasta Adunare Generala a fost ales Consiliul Director FOND-Viorel Micescu (Presedinte)- CENTRAS, Valentin Burada (Vicepresedinte)-FDSC, Gabriela Alexandrescu-Salvati Copiii Romania, Andra Tanase- PATRIR, Angela Achitei-Fundatia „Alaturi de Voi”, Mirela Oprea-World Vision Romania, Olivia Baciu-FPDL.

In urma acestui eveniment a fost redactat si un comunicat de presa care poate fi citit de aici. Ca urmare a consultarilor dintre membrii si invitatii prezenti la Adunare, a fost realizat raportul „De ce are nevoia Romania de o politica pentru dezvoltare coerenta?”

Le uram bun-venit celor trei organizatii care au aderat la Platforma- Fundatia Iosif, CeRe- Centrul de Resurse pentru participare publica si Pro Vobis-Centrul National de Voluntariat.

Reclame